Bénye: +36-29/434-125
Bénye-Káva Általános Iskola
Káva: +36-29/432-933

Iskolafejlesztés Bényén

Kívül és belül is sokat szépült az épület

    Aki az utóbbi hónapokban elhaladt a Fő úton, az iskola épülete mellett, láthatta, hogy milyen serényen dolgoznak a mesteremberek azon, hogy széppé váljon az alma mater épülete. A munkálatok végén elégedetten láthatjuk az eredményt, miközben ezzel párhuzamosan belül is jelentős változások zajlottak le a nyáron.
    A külső felújítás még a tavasszal elkezdődött. A felújítás magába foglalta a hőszigetelést is, így az új tanévben nem csupán szebb, de az energia-megtakarítás szempontjából is komfortosabb épületbe járhatnak majd be gyermekeink. A munkálatok során a teljes épület külső homlokzata megújult, és hőszigetelést is kapott. A felújítás részeként egyes régi nyílászárók cseréje is megvalósulhatott. A renoválás létrejöttében köszönettel tartozunk Bénye Község Önkormányzatának, amelynek sikeres pályázata tette lehetővé, hogy megszépüljön iskolánk.
    A tanév megkezdését részben már belül is megújulva várhatjuk. A nyár folyamán ugyanis széles körű összefogás eredményeként, valamint a KLIK Monori Tankerületének eszközbeli segítségével jelentős felújítás zajlott le épületen belül is. A festési munkálatokhoz a tankerület mintegy 100 000 Ft értékben biztosított alapanyagot. A munka elvégzéséhez az iskola technikai dolgozói, néhány nevelő és egykori, valamint jelenlegi diákjaink mellett több szülő is segítő kezet nyújtott. Közös munkájuk – amelyhez ezúton mondunk köszönetet – eredményeként a biológia- és a történelem tanterem, valamint a nevelői újult meg, és ezen termek ajtaja is újjá lett varázsolva.
    Az összefogás sikerén felbuzdulva tervezzük, hogy az őszi szünetben tovább folytatnánk iskolánk belső felújítását, amelyhez ezúton is kérjük és várjuk a vállalkozó kedvű szülők jelentkezését és segítségét.

◂ Vissza Képek megtekintése
Copyright© Lőrincz Tímea 2018-2019. Minden jog fenntartva.